Λεύκες Αθήνα

Welcome

Λευκες

Discover

«Το ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ»

Ένα σπίτι πάντα ανοιχτό να καλωσορίσει τους «καλεσμένους» του. Ένας ζωντανός οργανισμός που γεννήθηκε το 1994. Από τότε εξελίσσεται συνεχώς, πηγαίνοντας παράλληλα με την εποχή του αλλά κρατώντας ταυτόχρονα δικό του ύφος και χαρακτήρα.

The House

«Τοπος συναντησης…»

Το Γαλάτσι. Το πρώτο βήμα σε φέρνει μέσα στην καταπράσινη –πάντα περιποιημένη –αυλή. Ξεδιπλωμένη σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, στρωμένη με πέτρα, σε κάνει αμέσως να ξεχάσεις την κεντρική λεωφόρο που σε οδήγησε εκεί. Οι δύο πανύψηλες λεύκες στην καρδιά της αυλής πλαισιώνονται από μεγάλη ποικιλία μικρών και μεγάλων φυτών.

Δομικά υλικά της παλιάς μονοκατοικίας με το κεραμίδι είναι το ξύλο και η πέτρα. Τα έξι δωμάτια του εστιατορίου (τα δύο μπαλκόνια, το κατώγι, τα δωμάτια: της νοικοκυράς, των ρομαντικών και των γλεντζέδων) σου δίνουν τη δυνατότητα να αναζητήσεις τα ιδιαίτερα αντικείμενα του χώρου. Οι αντίκες, τα μουσικά όργανα, τα βιβλία της πανέμορφης βιβλιοθήκης καθώς και πολλά ακόμα που ξεπηδούν από όλες τις γωνιές, είναι όλα διαλεγμένα από τους ανήσυχους ιδιοκτήτες του και φερμένα από πολλές γωνιές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Προσωπικό ευγενικό και ενημερωμένο, ισορροπεί με επιδεξιότητα ανάμεσα στην σωστή εξυπηρέτηση ενός επαγγελματία και στη ζεστασιά ενός καλού οικοδεσπότη.

 

 

 

 

 


About

About Us

«Το σπιτι με τις Λευκες»

The Food

«Φαγητο … ο μεγΑλος πρωταγωνιστης.»

Πιάτα που «φωνάζουν» το μεράκι του σεφ και της ομάδας που κινείται ασταμάτητα στην κουζίνα. Διαλέγοντας τα καλύτερα υλικά ανάλογα με την εποχή και με «όπλα» την γνώση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, δίκαια συγκαταλέγονται στους εκπροσώπους της δημιουργικής κουζίνας! Ο κατάλογος που ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και τα πιάτα ημέρας που ετοιμάζονται και παρουσιάζονται πολύ αναλυτικά από τα παιδιά του σέρβις δίνουν πολλές επιλογές ικανοποιώντας απλές αλλά και πιο απαιτητικές γαστρονομικές απαιτήσεις.

Ως λάτρεις του χειροποίητου , πρόσφατα μια νέα γωνιά δημιουργήθηκε με «πρωταγωνιστή» έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Μια μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα πιστή στην παραδοσιακή παρασκευή γεύσεων Cantina ετοιμάζει φρεσκοψημένο ψωμί , πίτσες με χειροποίητες τραγανές ζύμες, καινούρια αλλά και αγαπημένα εδώ και χρόνια πιάτα όπως το Κοτόπουλο Παρνασσού και τη Φωλιά…. Μια προσεχτική ματιά λοιπόν στο αντίστοιχο κομμάτι του καταλόγου σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή σας!

Κι αν πιστεύετε ότι πρέπει να τηρήσετε τη δίαιτα … καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό διάλλειμα. Ο κατάλογος θα ανοίξει και οι αντιστάσεις θα πέσουν….Λαχταριστά γλυκά και σε γενναίες μερίδες θα δικαιολογήσουν κάθε διάθεση για «αμαρτία».

Summer Time

«το Bar στην αυλη»

Καλοκαιράκι τα ρολά του ανοίγει το Coctel Bar στην αυλή προκαλώντας σας να δοκιμάσετε κλασσικά αλλά και πιο «ψαγμένα» cocktails για να ξεκινήσετε ή και να συνοδεύσετε το ταξίδι στις γεύσεις.

Τελευταία πινελιά στο ταξίδι της γεύσης το λικέρ μαστίχα, φουντούκι ή ρόδι που προσφέρεται καθώς και το χωνευτικό σορμπέ λεμονιού.

… Ένα χαμόγελο και μια σκέψη….

… Τα ξαναλέμε σύντομα!!!!!


Menu

Discover

Το Μενου Μας

Ο Chef  και ηγέτης της κουζίνας μας, Τάσος Ντούμας σας παρουσιάζει μέσα από τις συνταγές του, τον μαγικό κόσμο των γεύσεων. Πιάτα που με μια πρώτη ματιά σου φαίνονται κλασσικά, αλλά που με μια δεύτερη καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για την παράδοση ντυμένη με τα ρούχα της εξέλιξης

Ωράριο λειτουργίας κουζίνας:
Τρίτη-Σάββατο 2.00μμ-1.00πμ και Κυριακή 1.30μμ-12.00πμ.

Τα κρέατα μας ψήνονται στα κάρβουνα -ότι είναι μοσχαρίσιο ψήνεται μέτριο.
Οι πατάτες μας είναι χειροποίητες.

Τα κρέατα μας ψήνονται στα κάρβουνα – ότι είναι μοσχαρίσιο ψήνεται μέτριο.
Οι πατάτες μας είναι χειροποίητες.

F5

 

Check

Our Place

Contact

Get in

Touch

Get in touch

Μια φορά κι έναν καιρό ένα παλιό αρχοντικό στο Γαλάτσι…
άρχισε να υποδέχεται ξανά παρέες και όλα του τα δωμάτια πλυμμήρισαν με θεσπέσιες νότες και μυρωδιές..που οδηγούν σε ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων…

Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια , παρακαλούμε επικοινωνήστε με εμάς με οποιαδήποτε τρόπο είναι πιο βολικό για εσάς. Ρωτήστε μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούμε να σας απαντήσουμε.

Τηλεφωνήστε μας: 210 29 24 458

Follow us