Ένα σπίτι πάντα ανοιχτό να καλωσορίσει τους «καλεσμένους» του. Ένας ζωντανός οργανισμός που γεννήθηκε το 1994. Από τότε εξελίσσεται συνεχώς, πηγαίνοντας παράλληλα με την εποχή του αλλά κρατώντας ταυτόχρονα δικό του ύφος και χαρακτήρα.
The House
«Τοπος συναντησης…»
✻
Το Γαλάτσι. Το πρώτο βήμα σε φέρνει μέσα στην καταπράσινη –πάντα περιποιημένη –αυλή. Ξεδιπλωμένη σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, στρωμένη με πέτρα, σε κάνει αμέσως να ξεχάσεις την κεντρική λεωφόρο που σε οδήγησε εκεί. Οι δύο πανύψηλες λεύκες στην καρδιά της αυλής πλαισιώνονται από μεγάλη ποικιλία μικρών και μεγάλων φυτών.
Δομικά υλικά της παλιάς μονοκατοικίας με το κεραμίδι είναι το ξύλο και η πέτρα. Τα έξι δωμάτια του εστιατορίου (τα δύο μπαλκόνια, το κατώγι, τα δωμάτια: της νοικοκυράς, των ρομαντικών και των γλεντζέδων) σου δίνουν τη δυνατότητα να αναζητήσεις τα ιδιαίτερα αντικείμενα του χώρου. Οι αντίκες, τα μουσικά όργανα, τα βιβλία της πανέμορφης βιβλιοθήκης καθώς και πολλά ακόμα που ξεπηδούν από όλες τις γωνιές, είναι όλα διαλεγμένα από τους ανήσυχους ιδιοκτήτες του και φερμένα από πολλές γωνιές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Προσωπικό ευγενικό και ενημερωμένο, ισορροπεί με επιδεξιότητα ανάμεσα στην σωστή εξυπηρέτηση ενός επαγγελματία και στη ζεστασιά ενός καλού οικοδεσπότη.
About Us
«Το σπιτι με τις Λευκες»
The Food
«Φαγητο … ο μεγΑλος πρωταγωνιστης.»
✻
Πιάτα που «φωνάζουν» το μεράκι του σεφ και της ομάδας που κινείται ασταμάτητα στην κουζίνα. Διαλέγοντας τα καλύτερα υλικά ανάλογα με την εποχή και με «όπλα» την γνώση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, δίκαια συγκαταλέγονται στους εκπροσώπους της δημιουργικής κουζίνας! Ο κατάλογος που ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και τα πιάτα ημέρας που ετοιμάζονται και παρουσιάζονται πολύ αναλυτικά από τα παιδιά του σέρβις δίνουν πολλές επιλογές ικανοποιώντας απλές αλλά και πιο απαιτητικές γαστρονομικές απαιτήσεις.
Ως λάτρεις του χειροποίητου , πρόσφατα μια νέα γωνιά δημιουργήθηκε με «πρωταγωνιστή» έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Μια μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα πιστή στην παραδοσιακή παρασκευή γεύσεων Cantina ετοιμάζει φρεσκοψημένο ψωμί , πίτσες με χειροποίητες τραγανές ζύμες, καινούρια αλλά και αγαπημένα εδώ και χρόνια πιάτα όπως το Κοτόπουλο Παρνασσού και τη Φωλιά…. Μια προσεχτική ματιά λοιπόν στο αντίστοιχο κομμάτι του καταλόγου σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή σας!
Κι αν πιστεύετε ότι πρέπει να τηρήσετε τη δίαιτα … καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό διάλλειμα. Ο κατάλογος θα ανοίξει και οι αντιστάσεις θα πέσουν….Λαχταριστά γλυκά και σε γενναίες μερίδες θα δικαιολογήσουν κάθε διάθεση για «αμαρτία».
Summer Time
«το Bar στην αυλη»
✻
Καλοκαιράκι τα ρολά του ανοίγει το Coctel Bar στην αυλή προκαλώντας σας να δοκιμάσετε κλασσικά αλλά και πιο «ψαγμένα» cocktails για να ξεκινήσετε ή και να συνοδεύσετε το ταξίδι στις γεύσεις.
Τελευταία πινελιά στο ταξίδι της γεύσης το λικέρ μαστίχα, φουντούκι ή ρόδι που προσφέρεται καθώς και το χωνευτικό σορμπέ λεμονιού.
… Ένα χαμόγελο και μια σκέψη….
… Τα ξαναλέμε σύντομα!!!!!
Discover
Το Μενου Μας
Ο Chef και ηγέτης της κουζίνας μας, Τάσος Ντούμας σας παρουσιάζει μέσα από τις συνταγές του, τον μαγικό κόσμο των γεύσεων. Πιάτα που με μια πρώτη ματιά σου φαίνονται κλασσικά, αλλά που με μια δεύτερη καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για την παράδοση ντυμένη με τα ρούχα της εξέλιξης
Ωράριο λειτουργίας κουζίνας:
Τρίτη-Σάββατο 2.00μμ-1.00πμ και Κυριακή 1.30μμ-12.00πμ.
Τα κρέατα μας ψήνονται στα κάρβουνα -ότι είναι μοσχαρίσιο ψήνεται μέτριο.
Οι πατάτες μας είναι χειροποίητες.
Για να ξεκινησετε
ΧΟΥΜΟΥΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
με σιρόπι άγριου σκόρδου
ΦΑΒΑ
με λεντίνες μανιτάρια, λάδι μαïντανού, λάδι πιπεριάς και φρέσκια ρίγανη
ΨΕΥΤΟΣΑΓΑΝΑΚΙ
φέτα πανέ με σουσάμι και σπιτική μαρμελάδα
ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ
από κοτόπουλο , γεμιστά με μετσοβόνε και λαχανικά, πανέ στο τηγάνι με μαρμελάδα καυτερής πιπεριάς (3 τεμάχια)
BUNS ΜΕ ΓΥΡΟ ΚΟΚΚΟΡΑ
τζατζίκι αβοκάντο και τηγανιτό κρεμμυδι
ΜΟΥΣΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
με μους φέτας
ΣΥΚΩΤΑΚΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ
πάνω σε σαλάτα πλιγούρι με πατζάρι
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ
ζυμαρικά γεμιστά με πανσέτα, γραβιέρα Νάξου και τρίμμα πατάτας βουτηγμένα σε pesto pepperoncino και λάδι μαύρης τούφας Γρεβενών
ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
με μανιτάρια και κρέμα τυριού
ΦΟΥΡΝΙΣΤΗ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ
ζύμη με σιγομαγειρεμένο χοιρινό και λεμονάτη μελιτζάνα και μαγιονέζα σκόρδου
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
από μοσχαράκι γάλακτος με μουστοπιπεριά
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
με ρίγανη
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
με σάλτσα ντομάτας και κρέμα τυριού
ΡΕΒΙΘΑΔΑ 12 ΩΡΩΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ
με τυρί μασκαρπόνε και λιαστή ντομάτα
ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ
κομματάκια χοιρινού, μαριναρισμένα σε γλυκοκαυτερή σάλτσα, ψημένα στο μαντέμι
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
γεμιστά με κασέρι Σοχού, κρέμα ταρτούφο και βαλεριάνα, πάνω σε πέστο ρόκας
ΠΙΤΑ ΗΜΕΡΑΣ
ρωτήστε τα παιδιά του σέρβις
Για να δροσιστειτε
ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΡΟΤΑ
με φύκια, ψητό χαλούμι, πορτοκάλι, βαλεριάνα και dressing
ΛΕΥΚΕΣ
μαρούλι, ντομάτα, τριμμένο τυρί, καλαμπόκι, κοτόπουλο, φυστίκι Αιγίνης και dressing
ΣΑΛΑΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ
με Iceberg, αντίδι, φρέσκο κρεμμύδι, μαριναρισμένο αγγούρι, ντοματίνια, αβοκάντο, κουκουνάρι και μπαλίτσες τυριού, με σάλτσα tequila-λεμονιού, μέσα σε φωλιά από τορτίγια
ΣΑΛΑΤΑ ΚΙΝΟΑ
με ξινόμηλο, ξηρούς καρπούς, σταφίδα, baby μοτσαρέλα, χούμους και βινεγκρετ σύκου
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ
με κους κους Θεσσαλονίκης, ντοματίνια, ελιές ροδέλα, καπαρόφυλλα, αγγουράκι τουρσί και παξιμάδι χαρούπι
Για να χορτασετε
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ (BLACK ANGUS)
πάνω σε κρέμα μελιτζάνας
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
με νιόκι γεμιστό, προσούτο, σάλτσα παρμεζάνας
TAGLIOLINI
με κολοκυθάκια, άνθος λεμονιού και ceviche ψαριού
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ
με σάλτσα παρμεζάνας, λαχανικά και σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στην λαδόκολλα
ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
με σάλτσα παρμεζάνας, πουρέ γλυκοπατάτας
ΣΟΛΩΜΟΣ
με πουρέ σελινόριζας,κινόα και σάλτσα σταφίδας
BURGER ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ
με κρέμα μελιτζάνας, καπνιστό τυρί
RIB EYE
ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ DAUPHINOIS με κρέμα noisette
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ
ΣΚΙΟΥΦΙΧΤΑ
με πέστο δυόσμου, φυστίκι Αιγίνης και τσιγαριαστό αρνί
ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
φιλέτο κοτόπουλο με κασερι, προσουτο Ευρυτανίας και μανιτάρια μέσα σε χωριάτικο φύλλο, ψημένο στο μαντέμι
ΓΙΑ 2-4 ΑΤΟΜΑ
ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ
κριθαράκι με μπουκίτσες από μοσχαράκι, σάλτσα ψητού και πεκορίνο Αμφιλοχίας
βιολογικη tomahawk ελληνικης εκτροφης
με baby πατάτες
ταλιατα απο χτενι black angus αυστραλιας
με πουρέ καλαμπόκι
Τα κρέατα μας ψήνονται στα κάρβουνα – ότι είναι μοσχαρίσιο ψήνεται μέτριο. Οι πατάτες μας είναι χειροποίητες.
✻
Check
Our Place
Get in
Touch
Get in touch
Μια φορά κι έναν καιρό ένα παλιό αρχοντικό στο Γαλάτσι…
άρχισε να υποδέχεται ξανά παρέες και όλα του τα δωμάτια πλυμμήρισαν με θεσπέσιες νότες και μυρωδιές..που οδηγούν σε ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων…
Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια , παρακαλούμε επικοινωνήστε με εμάς με οποιαδήποτε τρόπο είναι πιο βολικό για εσάς. Ρωτήστε μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούμε να σας απαντήσουμε.